Daikon night
買い物に行こうかと思って冷蔵庫を見たら一昨日買った大根が一本あった。そこで大根ナイトに決めた。
1,大根千切りをブタスープと酒で煮でゴマをかける。ピリッとしないので柚エキスを、垂らした。
2, レンコンが残っていたので、酒、みりん、砂糖、で煮る。豚バラを入れたいが、ないので、ソーセージを入れてみた。今一である。
3、シーチキンとしょうが大きめを炒めてポン酢をかける。これは美味い。
When I looked at the refrigerator thinking that I should go shopping, there was one radish I bought the day before yesterday. So I decided to make radish night.
1, Slice the radish with pork soup and sake, and sprinkle with the sesame seeds. Since it doesn’t spicy, I dripped the yuzu extract.
2, There was lotus root remaining, so boil it with sake, mirin, and sugar. I want to add pork belly, but I didn’t, so I tried adding sausage. It’s the best now.
3, stir-fry sea chicken and ginger and sprinkle with ponzu sauce. This is delicious.
You must be logged in to post a comment.